tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post2705609860829879386..comments2024-03-13T10:17:27.811+01:00Comments on Cuino ergo sum: Conill al romesco i albergínia. Vi La Moderna (Morenillo) (D.O. Terra Alta)Albert Aragayhttp://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-36508796331944222942017-10-05T07:37:38.713+02:002017-10-05T07:37:38.713+02:00Olga, si t'agrada la carn de conill, t'aco...Olga, si t'agrada la carn de conill, t'aconsello que tastis la del "conillot" tal com li dic jo, un conill força gran que té un gust més pronunciat. Cal més cocció però finalment queda ben tendre.<br />Abraçada!Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-80734595717972918262017-09-28T23:40:00.178+02:002017-09-28T23:40:00.178+02:00El conill és una carn que m'agrada molt, Alber...El conill és una carn que m'agrada molt, Albert. Aquesta proposta teva m'encanta! Que bo ha de ser!<br />Petonets, <br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.com