tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post3257014991874922195..comments2024-03-13T10:17:27.811+01:00Comments on Cuino ergo sum: Pastís d'aniversari de llimona i merenga ("Pastís Marsella" o "Tarte au citron meringuée)Albert Aragayhttp://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-41458922010451420262014-07-08T18:23:28.318+02:002014-07-08T18:23:28.318+02:00Hola Oriol,
gràcies! Per a mi també són una debili...Hola Oriol,<br />gràcies! Per a mi també són una debilitat, per bé que els de poma, amb totes les seves diferents variants, arriben a agradar-me més encara que els de llimona.<br />Ja he fet un cop d'ull al teu "humor àcid" i t'he de dir que m'ha agradat la idea. No t'estranyi que algun dia te la manllevi. A més, visualment no pot ser més atractiu.<br />Salutacions i benvingut al bloc!Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-89826274432553579872014-07-06T12:08:16.492+02:002014-07-06T12:08:16.492+02:00Albert, fa molt bona pinta! Per a mi els pastissos...Albert, fa molt bona pinta! Per a mi els pastissos de llimona són un dels majors plaers de la vida! Em semblen un molt bon "regal" d'aniversari! <br />Si tens curiositat, també en vaig publicar un al blog fa poc, tot i que és una mica diferent, perquè és amb una crema de llimona cuita al foc, sense enfornar amb la base.<br />Bé... Felicitats!<br />OriolOriolhttps://www.blogger.com/profile/10106187551914162490noreply@blogger.com