tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post4104138571418379975..comments2024-03-13T10:17:27.811+01:00Comments on Cuino ergo sum: Pebrots farcits de brandada de bacallà i salsa de piquillosAlbert Aragayhttp://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-81668184672363721992015-07-15T17:10:04.677+02:002015-07-15T17:10:04.677+02:00Gràcies Núria, d'això es tracta, d'anar ap...Gràcies Núria, d'això es tracta, d'anar aprenent, però ja saps que aquí hi ha tot un món i no ens l'acabarem pas... Salut!Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-72042423585326590452015-07-14T10:45:20.253+02:002015-07-14T10:45:20.253+02:00Quina bona pinta, Albert! Com es noten les classes...Quina bona pinta, Albert! Com es noten les classes de cuina!La Núriahttps://www.blogger.com/profile/02291675998097524432noreply@blogger.com