tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post6647160274156086726..comments2024-03-13T10:17:27.811+01:00Comments on Cuino ergo sum: Restaurant Ferrum (Eixample, Barcelona)Albert Aragayhttp://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-6470612549193971932014-07-03T18:42:27.285+02:002014-07-03T18:42:27.285+02:00Hola Jordi,
jo confesso que sóc un cagadubtes i m&...Hola Jordi,<br />jo confesso que sóc un cagadubtes i m'agrada dedicar uns minuts a triar plats. Generalment, tot em ve de gust i ja en començo a gaudir sols llegint les possibilitats i, per tant, com més n'hi hagi, per a mi, millor.<br />Sí, sí, la crema de pésols, superior..<br />Salut!.Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-31709337926459673252014-07-01T18:27:33.014+02:002014-07-01T18:27:33.014+02:00Això de deixar pocs plats per escollir en els menú...Això de deixar pocs plats per escollir en els menús de diari crec que més aviat és un encert, ja que (almenys a mi) em permet no perdre el temps ni dubtar gaire. Imagino que per a les persones que no mengen de tot serà més problemàtic...<br /><br />Bon color i aspecte el de la crema de pèsols...<br /><br />Salutacions!Jordi Castañohttps://www.blogger.com/profile/14271538382123201561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-5106348185413649192014-06-30T20:24:00.314+02:002014-06-30T20:24:00.314+02:00Hola Ricard,,
sí vaig mirar la carta i recordo que...Hola Ricard,,<br />sí vaig mirar la carta i recordo que em va semblar, a banda de curta, que picava una mica més del compte. Per exemple, una amanida es podia anar a la vora dels 14 euros, o una tonyina a més de 20. Però és clar, potser s'ho valen... El que em va agradar és la possibilitat de fer-ne mitges racions en uns quants plats.<br />Salutacions!Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-40167332522158976572014-06-29T23:30:18.554+02:002014-06-29T23:30:18.554+02:00També porto temps sentint parlar d'aquest lloc...També porto temps sentint parlar d'aquest lloc i el menú que mostres em sembla prou bé... Però el dubte està en la carta, que he llegit en algun lloc com si la RQP no fos bona... Vas poder mirar la carta?.<br /><br />Salutacions,Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.com