tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post6814275806187622624..comments2024-03-13T10:17:27.811+01:00Comments on Cuino ergo sum: Restaurant Creperie La Spiritaine (Baiona, Lapurdi, Aquitània, França)Albert Aragayhttp://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-54626488257916418222016-04-02T17:39:07.395+02:002016-04-02T17:39:07.395+02:00Sí Pepa, realment val la pena allunyar-se una mica...Sí Pepa, realment val la pena allunyar-se una mica del centre per dinar o sopar en aquest plan: treballen molt bé les galettes i les creps i n'hi ha força on triar. Agrada això de pujar cap a aquelles terres...<br />Salut!Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-17586843062842932762016-03-29T20:16:47.205+02:002016-03-29T20:16:47.205+02:00Que bons els creps!!! I la sala molt bonica. El ti...Que bons els creps!!! I la sala molt bonica. El tindrem en compte per a futures visites per allà.<br /><br />Salut!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.com