tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post6897967682280920193..comments2024-03-13T10:17:27.811+01:00Comments on Cuino ergo sum: Restaurant Ca l'Amador (Josa de Cadí, Alt Urgell, Lleida)Albert Aragayhttp://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-42968972998312471392016-01-03T08:00:00.421+01:002016-01-03T08:00:00.421+01:00Bon dia Albert,
A veure si pots anar :)
Nosaltres...Bon dia Albert, <br />A veure si pots anar :)<br />Nosaltres anem cada any quan anem a comprar l'oli de l'any.<br />Entusiastes, bons professionals,mb i un dels millors productes.<br />T'agradarà molt,<br />A veure!<br />Un Bon Any i poder coincidim! <br />Et deixo enllaç:http://cuinacinc.blogspot.com.es/2015/04/restaurant-can-trave-solivella-les.htmlCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-49906261300903946352016-01-02T16:34:45.942+01:002016-01-02T16:34:45.942+01:00Hola Cuina Cinc!
Coincidim totalment amb Ca l'...Hola Cuina Cinc! <br />Coincidim totalment amb Ca l'Amador, veig que tens bon gust ;). La veritat és que és absolutament repetible i si hi ha plats que encara no coneixes, jo crec que val la pena pujar fins allà dalt. A mi m'agradarà algun dia fer-hi una segona visita. També faré una ullada als teus posts aviam si també en tinc algun altre per tastar.<br />Ara al gener estic pendent d'anar (aviam si podem) al Sans Travé aprofitant la Fira de l'Oli (t'ho comento perquè em sembla que et vaig llegir a tu alguna entrada d'aquest).<br />Bon any i salut!Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-87430770427935793512016-01-02T09:44:34.095+01:002016-01-02T09:44:34.095+01:00Hola Albert,
Un gran lloc Ca L'Amador.
Que bé...Hola Albert, <br />Un gran lloc Ca L'Amador.<br />Que bé que hagis anat. Hi ha plats que no he tastat, encara :)<br />Al blog tinc dos post de Ca L'Amador. Un de primavera i un altre de tardor. Va ser el primer post que vaig fer d'un restaurant.<br />Felicitats pels dos anys de blog.<br />Un Bon Any! <br />http://cuinacinc.blogspot.com.es/2014/10/tornar-cal-amador-o-la-sintonia-de-dos.html<br />http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/05/ca-lamador-cuina-innovadora-al-parc.htmlCuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.com