tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post7430018627867705650..comments2024-03-13T10:17:27.811+01:00Comments on Cuino ergo sum: Pastissets de Tortosa (o casquetes, o crestes...) de cabell d'àngel i de codonyatAlbert Aragayhttp://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-739622648419245422017-02-05T15:16:01.323+01:002017-02-05T15:16:01.323+01:00hahaha bon intent Glòria, tu la deixes anar per si...hahaha bon intent Glòria, tu la deixes anar per si cola... com la Marta amb l'entrecot que vaig guanyar! Si no en porto, serà perquè em sabria greu fer ombra a les postres d'Olorcolordepoma ;) . Salut!Albert Cuinoergosumnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-55159107871397168672017-02-05T11:16:48.151+01:002017-02-05T11:16:48.151+01:00Entretinguts de fer però val la pena
Aquí en tens ...Entretinguts de fer però val la pena<br />Aquí en tens una molt fan dels pastissets!<br />Suggeriment...en fas una capseta de 20 pel 18 F...fora tot un detallet 😂😂😂😂<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-19277744483953646822015-02-13T19:43:04.756+01:002015-02-13T19:43:04.756+01:00Sí Albert, és veritat, són els flaons. Gràcies per...Sí Albert, és veritat, són els flaons. Gràcies per l'apunt!Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-17463770221787204412015-02-10T16:59:50.254+01:002015-02-10T16:59:50.254+01:00Albert, podrien ser flaons? Els fan de brull / bro...Albert, podrien ser flaons? Els fan de brull / brossat que de fet, com molt bé dius, és un mató.<br />AlbertAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-60288226966704384892015-02-08T17:08:26.477+01:002015-02-08T17:08:26.477+01:00Fa ben poquet, a Morella, vaig veure que també en ...Fa ben poquet, a Morella, vaig veure que també en tenien unes de molt semblants. No recordo com en deien, però en aquest cas anaven farcides de mató. Molt bones també, per cert. <br />Jo tampoc entro ni surto. Em conformo tastant-les totes i mirant d'emular-les!Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-60585807494196832982015-02-08T17:06:51.124+01:002015-02-08T17:06:51.124+01:00Mireia, un pas a pas senzill i un resultat bo de d...Mireia, un pas a pas senzill i un resultat bo de debò. T'animo a fer-les, ja diràs!Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-25328261666628809642015-02-05T23:02:42.969+01:002015-02-05T23:02:42.969+01:00Amb això passa com lo del xató que tothom en vol l...Amb això passa com lo del xató que tothom en vol la paternitat...<br /><br />Si et senten els de Rasquera, ho tens clar... :)<br /><br />Per ells els pastissets, són pastissets de Rasquera...<br /><br />Jo no entro ni surto amb el tema... :)Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-47949736415176805592015-02-05T22:05:58.731+01:002015-02-05T22:05:58.731+01:00Que chules Albert! M'encanten les crestes y só...Que chules Albert! M'encanten les crestes y sóc molt fanática del cabell d'angel. Mai he fet la massa casolana però pas a pas no sembla gaire complicat... És bo saber-ho! Mireiahttps://www.blogger.com/profile/07854309688974658037noreply@blogger.com