tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post8246045727087750298..comments2024-03-13T10:17:27.811+01:00Comments on Cuino ergo sum: Restaurant Petritegi Sagardotegia i visita a la Sagardoetxea (Astigarraga, Gipuzkoa, Euskadi)Albert Aragayhttp://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-27168912308898774172016-02-23T07:08:55.710+01:002016-02-23T07:08:55.710+01:00I tant Cuina Cinc, experiència d'aquelles per ...I tant Cuina Cinc, experiència d'aquelles per recordar. Ai la truita de bacallà... de vici!<br />Al final em vaig quedar amb les ganes d'anar a la Fira de l'Oli i per tant també de Sans Travé: segueix quedant pendent. Ja acabarem coincidint en una d'aquestes, ja...Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-28908811421147498562016-02-23T05:41:23.511+01:002016-02-23T05:41:23.511+01:00Vas anar a SansTravé per la fira de l'oli?Vas anar a <a href="http://cuinacinc.blogspot.com.es/2015/04/restaurant-can-trave-solivella-les.html" rel="nofollow">SansTravé</a> per la fira de l'oli? <br />Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-66678538829673263182016-02-23T05:31:56.965+01:002016-02-23T05:31:56.965+01:00Una bona experiència!
He anat amb amics i família ...Una bona experiència!<br />He anat amb amics i família d'allà, algunes vegades a les sidreries i com bé dius un bon producte i per passar una bona estona amb colla. <br />La truita de bacallà m'encanta!<br />Les postres: codony, nous i l'Idiazabal rebons!Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-14732989350514152802016-02-21T17:10:09.351+01:002016-02-21T17:10:09.351+01:00No puc comparar-ho amb d'altres sidreries però...No puc comparar-ho amb d'altres sidreries però sens dubte que a mi em va convèncer pel que fa al menjar i l'ambient, tot i que en aquest sentit cal ser conscient d'on et fots ben bé i estar disposat a sacrificar comfort a canvi de gresca ;) <br />Salut!Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-83625870587202297682016-02-21T11:52:52.444+01:002016-02-21T11:52:52.444+01:00paso cada dia per davant al anar a treballar i sem...paso cada dia per davant al anar a treballar i sempre penso que hi haig d'anar... quina casualitat, ara ja ho tinc clar!!Mireiahttps://www.blogger.com/profile/07854309688974658037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-83131196333905086422016-02-21T07:37:12.175+01:002016-02-21T07:37:12.175+01:00hahaha va ànim que ja falta menys! A mi també em t...hahaha va ànim que ja falta menys! A mi també em tira el de cogote: no sabia que n'hi havia; si no, me l'hagués demanat. Quan et vegi la foto seré jo qui babejarà perquè es tracta d'una peça molt especial. Realment, està molt més pensat per a colles com vosaltres que per a parelles com en el meu cas.<br />On egin, ja explicaràs!Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-39417008989487352362016-02-19T20:30:40.551+01:002016-02-19T20:30:40.551+01:00Estic babejant ja i encara em queden dos mesos per...Estic babejant ja i encara em queden dos mesos per arribar a la Petritegi. El Santi ha escollit aquest menú amb bacallà, jo el del "cogote de merluza". Anem una colla molt gran i s'ha de planificar amb temps, hehehehe. Tenim un bus llogat i tot perquè ens porti de Donosti a la Petritegi i tornada. :-)<br />Babejant...<br /><br />Salut!Pepa Lázarohttps://www.blogger.com/profile/05701866871643377055noreply@blogger.com