tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post8351397674410491264..comments2024-03-13T10:17:27.811+01:00Comments on Cuino ergo sum: Restaurant Topik (Eixample, Barcelona). Segona visita.Albert Aragayhttp://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-82227628487534190812014-07-25T16:40:24.603+02:002014-07-25T16:40:24.603+02:00Hola Ricard,
veig que tenim gustos coincidents per...Hola Ricard,<br />veig que tenim gustos coincidents perquè aquí és on trobo el tipus de cuina on més m'agrada bellugar-m'hi.<br />He tingut en el punt de mira les kokotxes que em comentes i encara no han caigut pas. Aviam si ho fan a la propera visita. Si mai et veig a la barra ja et saludaré.<br />Salut!Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1301930140676231706.post-71168828186017810302014-07-23T22:46:35.904+02:002014-07-23T22:46:35.904+02:00En el cas de Topik, puc afirmar que a pocs llocs ...En el cas de Topik, puc afirmar que a pocs llocs menjo tant a gust. Suposo que l'explicació deu anar en que el que ells fan, coincideix amb el que a mi m'agrada...<br /><br />Actualment els migdies, rarament estic per BCN, però el dia que estic, ja m'organitzo per anar a dinar allà... I com en general vaig amb presses i sol, ja m'instal·lo a la barra directament.<br /><br />No publico cada vegada per no repetir-me, però realment gaudeixo molt... I les 3 darreres vegades, de segon he demanat el mateix... Les cocotxes de bacallà amb el suplement... I he sortit més content que de molts àpats a la carta que em costen 3 vegades més.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.com