divendres, 21 de febrer de 2014

Restaurant Fratelli la Buffala

Una bona opció per a un àpat raonablement bo si el que volem és moure'ns pel cor de Barcelona (és a tocar de Plaça Urquinaona), menjar en un italià a base sobretot de pizza i pasta (tot i que també n'hi ha vida més enllà, com ara la carn de bufala o, és clar, les amanides), i no buidar gaire la butxaca en passa per Caixa.
 
Potser ens n'esperàvem menys, d'aquest lloc. Vam ser atesos molt correctament, el servei de les comandes fou ràpid i adequat, les racions equilibrades i generoses, i el preu final molt molt ajustat.
 
A continuació, el resum fotogràfic del nostre pas pel restaurant, sobretot dels plats que van passar per taula d'entre les nombroses opcions que ens oferia la carta d'aquest establiment:

Carta, extensa (inclou descripció i informació nutricional de la carn de bufala)
Entrants gentilesa de la casa. No és res més que llesca de pa amb picada de tomàquet i orenga
Paccheri

Gnochhi
 
Crudo di bufala: un carpaccio però servit en forma de tartar però no tan elaborat com un tradicional
 
Straccetti alla greca (carn de bufala guisada amb mozzarela). Bona, tendrá, però sense gaire més a destacar.
 
Pizza camaldolina, a base de formatge, patata i pepperoni
 
Pizza Camaldolina (d'aquesta, en vam menjar un parell), a base de verduretes
 
Pastiera sense encetar
Pastiera encetada
 
 
Preu total del sopar per a quatre persones (amb dues aigües) i descompte del 50%: 45 euros (11 per barba): adequat atenent al sopar, car sense la promoció.
 
 
El més bo: les pastes i la carn de bufala, semblant a la de vedella. El que no va acabar de convencer-nos foren les pizzes, poc farcides, i de massa poc gustosa.
 
 
El restaurant estava ple en el servei de sopar de dissabte i, tot i així, no hi havia un ambient excessivament sorollós i s'hi estaba bé.
 
 
En resum, un lloc a tenir en compte si s'hi va amb la promoció de descompte del 50% sobre el preu final de la carta.
 
 
Salut!
 
 
(Data de l'àpat: 15 de febrer de 2014)
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada