dissabte, 15 de febrer de 2014

Restaurant La Bocana (L'Ametlla de Mar, Baix Ebre)

Una bona opció per dinar a L'Ametlla de Mar és el restaurant La Bocana, descobert casualment i triat a l'atzar el passat cap de setmana. Fou una bona tria entre els nombrosos establiments que proposaven menús en aquesta bonica vila costanera.



Ens vam decantar per uns bons calamars a la romana i unes saborosíssimes i fresques galeres. 



Com a plat fort, un generós arròs de pop i eriçons, amb un gra al punt de cocció i presentat en la mateixa paella, amb aquell tel en superfície característic d'un darrer toc al forn.




I, per acabar, una notable crema catalana casolana i un tiramisú. Aquest era congelat, industrial, molt fluixet.




Tot plegat, ho vam acompanyar d'un correcte vi blanc Canals i Nubiola, inclòs en els 18 euros del menú.


En definitiva, un àpat mariner més que digne tot just davant del port, amb una de les vistes més privilegiades de tot el poble des de la terrassa coberta. Allà, cap al bo, quan faci més caloreta i la terrassa estigui descoberta, s'hi haurà d'estar d'allò més bé. Hi tornarem.



Salut!

(Data de l'àpat: diumenge, 9 de febrer de 2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada