Ingredients:
- 280g arròs bomba
- 1 ceba
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 2 alls
- 2 tomàquests madurs
- 4 salsitxes
- Grapat de cananes
- 2 pops blancs
- 2 sobrets de tinta
- Fumet de peix
Elaboració:
Comencem fent la marca de l'arròs coent la ceba fins que agafi tant de color com puguem, amb una base d'oli, a foc baix, salant, i anar fent. Caldrà mullar de tant en tant perquè no es socarrimi. Cal comptar unes dues hores almenys de cocció.
Afegim els pebrots, que deixem coure també al màxim.
A continuació, hi posem l'all, tallat ben menut, juntament amb salsitxes, pop i cananes. Amb el foc fort, que deixin anar aigua i agafin color.
Mullem amb el tomàquet, que podem ratllat. Deixem coure i reduir a sec. Hi afegim també la tinta.
Anacarem l'arròs i mullem amb el fumet.
Coem fins que quedi al nostre gust (grenyal).
Emplatem.
Acompanyem amb una bona Garnatxa Blanca, aquest cop empordanesa, de Vins de Taller.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada