dilluns, 5 de gener del 2015

Restaurant El Túnel d'en Marc Palou (Eixample, Barcelona)



Hi havia ganes de tastar aquest restaurant que ja teníem en cartera de feia temps, del qual havíem llegit bones crítiques de la mà, per exemple, de Baco&Boca (aquí, el post). 

L'espai és petit però acollidor. La sala estava tota plena, amb taules de diferents mides, fet que va comportar més soroll del compte i no vam estar, en aquest sentit, totalment tranquils ni relaxats. El servei, això sí, és força atent i agradable.



La carta no és gaire extensa però suficient, tant si es vol peix com si es prefereix carn. El preus, com es veurà, no són especialment mesurats.





Però anem a la teca:

Per començar, ens van portar, "gentilesa de la casa" (entre cometes, ja explicarem al final per què), un entrant a base de fuet, correcte; una teula amb patè de muntanya i un xarrupet de sopa de rap, boníssim. A la taula, a més, hi havia un petit recipient amb oli i unes patatones fregides, crec que casolanes i ben bones també.





Entrants:

- Croquetes casolanes (a 1'50 euros la unitat). Sense res a destacar. Bones, sí, però no especials o sense cap característica rellevant.



- Risotto de ceps amb cruixent de parmesà. Gust pot accentuat de ceps. Ració més aviat escassa.



Segons:

- Suquet de lluç. Espetacular el peix i el suquet, d'aquells plats que desitges allargar força més estona del que realment duren a taula.



- Orada sobre parmentier de tòfona. També estava força bo, tot i que no al nivell del lluç. Sorprenent textura extremadament ferma del peix, que es notava fresquíssim.


Per beure, vam demanar mitja ampolla de vi blanc Viña Sol (Torres, DO Catalunya), que ens va semblar prou correcte.


Preu final de 24 euros per cap, havent restat ja el 40% de promoció tant en els primers com en els segons plats. Al nostre parer, un preu un punt car en relació amb el nostre grau de satisfacció amb què vam sortir del restaurant. Tal com es pot veure al compte, 5 euros corresponen al preu de dos coberts, un concepte que a mi em fa mal als ulls i que no esperàvem. Evidentmenet, s'està pagant el petit aperitiu del principi "gentilesa de la casa".

Tanmateix, la valoració global de l'àpat no deixa de ser positiva donada la gran qualitat del producte servit a taula: peixos de primera!


Salut!

(Data de l'àpat: 17 de desembre de 2014)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada