divendres, 30 de gener de 2015

Tall rodó de pollastre farcit de panses i prunes

Una recepta ràpida, fàcil, sense pretensions per al dia a dia i on el secret rau en l'ús d'un bon fondo blanc d'au, en aquesta ocasió, de gall dindi.

Ingredients:

- 3 peces de tall rodó farcides i lligades
- 3 cebes
- 3 patates
- Fondo blanc d'au (properament, l'enllaç amb la recepta corresponent)

Elaboració:

En una cassola baixa amb un xic d'oli, marquem la carn per segellar-la. Un cop la tenim ja ben daurada, incorporem la ceba, que deixem sofregir un parell de minuts i, de seguida, incorporem la patata nova, esqueixada perquè deixi anar el midó i ens lligui la salsa..





Incorporem el nostre fondo fins gairebé cobrir la carn i deixem a foc mig, perquè bulli lentament, durant 45 minuts. Després, en deixem reposar 5.




N'obtindrem un platet senzill però de gust boníssim, en què les patates són tan saboroses com la mateixa carn. L'hem acompanyat d'un vi negre especial que vam cobrar a doll al Celler Cooperatiu de Gandesa. Mai no ens en podem estar quan passem per allà...





Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada