dijous, 16 d’abril de 2015

Restaurant Topik (Eixample, Barcelona) (V)

Nova temporada, passat l'estiu, i nou inici de sessió de Topik que segueix mantenint el nivell de mesos enrere (no hi anàvem des del juliol!). Ja hi havia un cert mono... Per variar, en vam quedar ben satisfets.

Primers:

- Caneló de botifarra i ceps



- Pasta fresca amb salsa de llebre i bolets



Segons:

- Ventresca de tonyina d'almadrava a la pedra. Especialment destacable aquest plat presentat sobre la mateixa pedra. La qualitat del producte és indiscutible i ja m'agrada la senzillesa de la recepta: la tonyina, la pedra i som-hi, a gaudir-ne de cada tall i d'aquesta lleu cocció a què a estat sotmès.







- Galta d'ibèric amb escamarlans. També sensacional. Només en va quedar l'ós i la closca del crustaci, i gràcies.



Postres:

- Assortiment de formatges



- Coulant de xocolata


Salut!

(Data del dinar: 31 d'octubre de 2014)

2 comentaris:

  1. No hi he anat mai però si que havia sentit coses, interesant per coneixer pel que veig. La tonyina témolt bona pinta! De preus què tal?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest restaurant el puc aconsellar sense problemes perquè ja hi he anat en nombroses ocasions i mai no m'ha fallat. La tonyina, per cert, del milloret que hi he pogut tastar. Pel que fa als preus, de moment només conec el menú diari, que surt a 14 euros, i que si vas sumant suplements i cafès, es pot acabar enfilant als 20.
      Salut i, si hi vas, ja diràs!

      Elimina