diumenge, 20 de novembre del 2016

Restaurant Cal Pagès (Torelló, Osona, Barcelona)

El dia que vam pujar cap al Ripollès i Osona per visitar diferents formatgeries o explotacions ramaderes en ocasió del Benvinguts a Pagès, vam decidir fer parada i fonda en aquest restaurant torellonenc. Tot i haver viscut uns quants anys a no gaire km. de distància, no el coneixíem. I ara, hem vist que ha estat una bona troballa, a tenir molt en compte sempre que pugem per la zona.



És un restaurant molt tradicional, decorat més aviat rústicament, prou còmode, i vam estar especialment ben atesos per en Miquel, qui pilota la sala i no sé si també la cuina.

Tot i oferir un menú força variat que feia molt bona pinta per 13 euros, vam optar per demanar a la carta, el següent:








- Canelons de pastor amb bolets i formatge. Estaven servits en cassola de fang, al més pur estil tradicional, ben gratinats per sobre, i amb un farcit ben generós amb prou presència del bolet. Molt bons!



- Canelons de col farcits de carn d'olla. Com es pot veure, un altre plat que respira classicisme i cuina casolana. Més lleugers que els anteriors, també estaven força bé. En cap dels dos casos la beixamel inunda precisament el plat. Són de molt ben pair.



- Estofat de poltre de muntanya amb ceps. De traca i mocador! Quina carn més tendre i quina potència de gust... La salsa, per anar-hi sucant pa.



- Cassola de xai a l'estil de muntanya. Vam rematar aquell dinar contundent, molt carnívor, amb aquest altre guisadet que també ens va convèncer, i de quina manera!



Ja no teníem gana per a més i vam marxar molt panxaconents, petant la xerrada amb en Miquel, i emplaçant-nos a tornar quan tornéssim a pujar cap a la Catalunya central. La veritat és que vam gaudir bastant i ens vam trobar força a gust.

Tot plegat ens va sortir per uns econòmics 16 euros, tenint en compte la promoció Restopolitan.

Salut!

(Data de l'àpat: dissabte, 18 de juny de 2016)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada