dijous, 24 de novembre del 2016

Restaurant Xiroi Ca la Nuri (Poblenou, Barcelona)

Poques setmanes després que s'inaugurés, vam decidir treure el nas al nou projecte del grup Ca la Nuri. En coneixíem ja el més o menys veí Ca la Nuri Platja, que ens va agradar prou, i la veritat és que teníem ganes de tastar aquesta proposta, més informal. Ens va agradar, i força...


Ens feia una mica de por que no fos declaradament un "lloc de guiris". Sí, n'hi havia, però ni el servei que se'ns va donar ni la qualitat de l'àpat entrarien dins d'aquesta categoria que ens faria fugir al públic català.



La carta és bastant completa: des dels aperitius, les amanides i les tapes fredes fins a les tapes calentes, sobretot a base de peix, com els arrosos, a més a més dels suggeriments del dia. Vam tenir problemes per decidir què demanar perquè ens venia de gust tastar d'aquí i d'allà. De fet, vam acabar demanant una mica massa i diria que amb un platet menys hauríem quedar millor, no tan plens.






Tot això va desfilar per la taula (pitet, apunt):

- Torradeta de sardina fumada. Per al meu gust, al punt, molt bona. Era just el que esperava. Perfecte per començar.



- Ostra del Delta. És d'aquells productes que quan vaig en plan platets i m'ho trobo en qualsevol carta, difícilment deixo de demanar-me-la. De nou, un altre encert.



- Calamars en tempura negra. Excel·lent tant la pinta com el gust d'aquest platet.



- Patates braves. Ració molt generosa d'unes patates molt ben cuites i fregides, i amb una salsa molt i molt agradable, al punt també de picant.




- Pop a la graella amb pak choy. Gustossíssim, tendre i molt ben acompanyaat pel pak choy que també havia vist brasa.


- Salmó marinat amb mostassa i miso. Força bo!



Per beure, vi a copes, en el nostre cas, un tal "Temps", un vi de taula cupatge de Viura i Chardonnay, de Cosecheros y Criadores, que senzillament va complir.




El compte final, d'aquells que sorprenen per com van a la baixa, gràcies a una promoció del 50%: ens va sortir només a 13 per cap.


Vam dinar molt bé i amb el convenciment que tornaríem per tastar platets i potser algun dels arrossos que ens van quedar pendents.

Salut!

(Data de l'àpat: 8 de juliol de 2016)

4 comentaris:

  1. Vaja! el poso a la llista...Em pensava que és un restaurant que surt per l´ull de la cara!.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es mereix ser a la llista, ja veuràs! Jo en breu hi torno, que em sembla que han canviat la carta. Salut!

      Elimina
  2. Descomptes així no els trobem ni en Black Friday... Sorprent molt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona aquesta, cert Malviatge, no sé com s'ho fan per proposar aquesta qualitat a preus tan ajustats!? En qualsevol cas, aprofitem-ho. Salut!

      Elimina