dimecres, 25 de juliol de 2018

Amanida de salmó marinat amb tartar de tomàquet

Som-hi amb una nova proposta de cuina fresca d'estiu: un salmó al qui li potenciarem el gust gràcies a un maridat tan senzill com bo.



Ingredients:

- 80g de salmó cru
- 1 c.p. mostassa antiga (o mostassa japonesa)
- Cibulet picat
- 2 c.p. oli d'oliva verge extra
- Berro o creixens
- 100g tomàquet
- Salsa de soja

Elaboració:

És molt senzill. Tallem el salmó en macedònia, a daus, net d'espines i sense pell. Reservem en nevera.

En un bol, barregem la soja amb la mostassa, hi afegim el salmó i barregem bé. Reservem de nou en nevera per marinar durant una hora almenys.

Retirem de la nevera i afegim les fulles verdes (berro, creixens, ruca, alfàbrega...) emulsionant amb oli d'oliva, cibulet i el tomàquet concassé (pelat, sense llavors i tallat a daus menuts) a mode de tartar.

Emplatem i presentem amb volum.





Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada