divendres, 15 de juliol de 2016

Caneló fred de carbassó farcit de brandada de bacallà

Carbassons i brandada de bacallà, per a mi, és sinònim de combinació guanyadora, i ara a l'estiu encara més, per menjar-lo fresc, passa molt bé.



Ingredients:

- Carbassó
- Brandada de bacallà (aquí, la recepta)

Elaboració:

Tallem amb mandolina làmines ben fines de carbassó. N'hem de preveure, per caneló, un mínim de tres.

Les escaldem en abundant aigua amb sal durant un parell de minuts. Les en treiem i refredem en aigua freda i sal. Les escorrem i les deixem estirades sobre drap per acabar d'eixugar-les.




Per al muntatge, encavalquem tantes làmines de carbassó com vulguem sobre un paper de forn o algun altre que ens ajudi a formar el caneló. Amb una màniga, posem en horitzontal el farcit de brandada i, amb l'ajuda del paper, envoliquem els nostres canelons mirant que el final quedi per sota i així mantinguin la forma.




Ja els tenim a punt. Si volem, posem per sobre una mica de tomàquet concassé i, si volem un toc agredolç, una mica de ceba tendra tallada ben menuda, saltejada amb una mica d'oli molt poca estona, posant-hi una mica de mel i finalment aixecant tot plegat amb un raig de vinagre bo. Ho posem per sobre del caneló i a gaudir-ne.




Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada