divendres, 22 de juliol del 2016

Pa de pessic de xocolata base per a pastissos

Aquesta recepta és d'aquelles de fons d'armari per sempre que volguem una base de pastissos que sigui tipus pa de pessic de xocolata. És molt senzilla de fer i el resultat és ben satisfactori.



Ingredients:

- 125g mantega pomada
- 150g sucre
- 3 ous
- 30g cacau pols
- 125g farina fluixa
- 6g impulsor
Sal

Elaboració:

En un bol cremem la mantega pomada i el sucre fins que n'obtinguem una textura més o menys cremosa.

Sense deixar de batre amb les barilles, afegim els ous d'un en un.

Aleshores, quan estiguin ben incorporats, hi afegim el cacau, la farina i l'impulsor tamisats. Removem en moviments envolvents amb espàtula per mantenir l'aire de la barreja prèvia fins que s'integrin bé els sòlids.

Emmotllem en motlle desmuntable prèviament engreixat i enfarinat.

Enfornem a 180º durant 35 minuts o bé fins que estigui fet (que l'escuradents surti sec de l'interior).

Un cop així, ja és bo per menjar sol, més bo encara si l'obrim i el farcim, o l'utilitzem directament com a base d'algun altre pastís.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada