dilluns, 5 de setembre de 2016

Piadina d'hummus de seques, tomàquet Montserrat, alvocat i formatge feta

Per a mi, aquest estiu, un dels sopars recurrents ha estat aquest i similars: fresc, lleuger, sa, gustós, de temporada i ben bo.

Ingredients:

- 1 piadina (aquí, la recepta)
- 1 tomàquet Montserrat
- Hummus de mongetes seques
- 1 alvocat
- Formatge feta
- Seitó en vinagre

L'elaboració és tan senzilla situar els ingredients sobre la piadina extesa. Primerament, untem amb l'hummus de seques, que donarà cremositat al nostre "entrepà". Per sobre, el tomàquet a rodanxes i l'alvocat a mitges llunes. Finalment, daus de formatge feta per sobre i algun seitó en vinagre que ens aportarà un bon punt d'acidesa, salinitat i proteïna.



Si volem, hi podem afegir alguna herba aromàtica o espècie més però per a mi ja era suficient amb aquests ingredients.

Doblegem la piadina i a gaudir.





Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada