Tornant un dilluns de La Rioja, un cop visitat El Mozo Wines (aquí, el post), vam voler fer parada i fonda a un restaurant que teníem ganes de tastar, especialment el seu menú setmanal, que apuntava molt bona relació qualitat-preu. I la vam encertar, i de quina manera!
La sala comfotable; el servei atent i eficient; la cuina, amb un molt bon producte tractat tan bé com es mereix.
D'entrada, per obrir boca, una mica de xistorra gentilesa de la casa. Feia la tira que no en menjava, la vaig trobar boníssima!
- Milfulls d'espinacs, pinyons i panses. Tant el milfulls com el farcit i la salsa que acompanyava estava de primera. Gustós i alhora gens pesat, més aviat lleuger.
- Pèsols amb pernil. De traca i mocador, amb tota la senzillesa del món, amb una melositat que calia menjar-se'ls amb cullera. Rebons!
- Nero en salsa. També feia la tira que no en menjava. Em va entusiasmar com de bo estava. Cuinat al punt, amb una salsa diria que a base de mantega però molt subitl, cremosa, excel·lent.
I per postres...
- Figues farcides de formatge al brandy. Aquestes postres, per elles mateixes, ja justificaven la visita al restaurant. Sensacionals. Diria que és de les millors postres a base de figues que he menjat mai.
Per beure, molt bon vi de la casa: vi blanc Ochoa Calendas 2016, cupatge de Chardonnay, Viura i Moscatell de gra menut, de la D.O. Navarra. Va resultar un vi molt rodó i versàtil per acompanyar cadascun dels plats que van desfilar a la taula. Ens va deixar amb les ganes de seguir coneixent els vins d'aquest celler navarrès.
Tot plegat, per tan sols 34 euros, a 17 per cap. Més que recomanable, obligat fer-hi parada i fonda!
Salut!
S'ha de parar en Tudela camí d'Euskadi, sí o sí. :-)
ResponEliminaSalut!