dilluns, 23 de novembre del 2015

Restaurant Set Cafè (Banyoles, Pla de l'Estany, Girona)

Gràcies a la promoció 2x1 de la Revista Cuina, vam descobrir aquest petit restaurant de la bonica vila de Banyoles, concretament dins del Club de Tennis, en un dia que a més a més acompanyava bastant.Hi vàrem arribar procedents de la visita i tast a La Vinyeta (aquí, el post). Tocava, calia i teníem ganes de menjar alguna cosa que fes coixí per a una bonca colla de vins empordanesos. I ho vam aconseguir prou bé, Així ens va anar, amb el menú creat específicament per a l'ocasió. La idea era que, amb la parella, havíem d'escollir per compartir una terrina, una paperina, una amanida, una boina i, per acabar, unes postres per a cadascú.- Terrina: croquetes casolanes. Impressionantment bones. Van superar totes les expectatives, de les més bones que he tastat mai, De rostit, de formatge de cabra amb nous, de bolets, carbassa i botifarra negra, i de bacallà. Totes excel·lents, menció especial a les de formatge. 

- Paperina: calamars a l'andalusa. Tot i que el menú era bastant curt i no hi havia gaire on triar, els torrats de mar, que era el que volíem, no n'hi havien. Vaja! Però els calamars a l'andalusa els vam menjar de bon grat, estaven força ben fregits, sense cap excés d'oli, i el producte ens va semblar bo.- Amanida: la de formatge de cabra, enciam, cirerols, crostonets, pastanaga, pipes i vinagreta d'avellanes. La vam menjar amb molt de gust, Ben amanida, vinagreta "resultona" i refrescant. - Boina: hamburguesa de vedella, formatge de cabra, ceba, nous i mel. Estava força bona i de quantitat prou generosa encara que fou per compartir. No ens vam quedar pas amb gana. En vam sortir satisfets. Per postres:

- Brownie de xocolata i macadàmia. Bastant bé.- Pastís de pastanaga. Fantàstic, per rematar l'àpat.Tot plegat, ho vam regar amb vi blanc de la casa, que ens van dir que era Calònia, D.O. Empordà. Correcte.

(Data de l'àpat: diumenge, 7 de juny de 2015)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada