dimecres, 1 de febrer del 2017

Restaurant Davita Italian Gastro Market (Eixample, Barcelona)

Aquest particular restaurant ens va fer gaudir molt d'un àpat a la italiana.

Carrer Rosselló 231, Barcelona


Tenen una carta que, al seu torn, amb indicadors de colors, es pot transformar en un menú executiu o gourmet (un xic més car que l'anterior, a 17'90 euros), segons la combinació de plats.






L'oferta és immensa i es divideix en diferents partides, tantes com "paradetes" dins del restaurant, distribuïdes per tota la sala, on cal anar a demanar i a agafar el plat triat, alhora que es pot veure com t'ho preparen al teu davant: pasta, anitpasti, pizza, cantina, postres... Tot molt ben posat, en un espai molt ampli, còmode, i ben iluminat.





El menjar fa molt bona pinta, i fa justícia a com realment és de bo. Està molt ben cuinat, amb producte de qualitat. Si més no, a mi això em va semblar.

Nosaltres vam dinar el següent, del menú gourmet:

- Carpaccio de tonyina vermella. Estava boníssim i venia acompanyat de guacamole i un grapadet de festucs.



- Parmigiana d'albergínies. Sensacional. No escassejava el formatge, ben al contrari, era abundant, 



- Pizza diavolina. Amb formatge gorgonzola, salsitxa picant, bitxo, pebrot i mozzarella fior di latte fresca. Extraordinària tant la massa com el farcit. I la ració més que generosa.



- Fiocchi formaggio e pere. Aquest plat de pasta farcida, acompanyada de salsa de nous i formatte ricotta fresc, va ser, de debò, extraordinari en tots els sentits. Sens dubte, el que més em va agradar del que vaig tastar. 



Per postres, tot i que no teníem ja gaire gana:

- Tiramisú. Ben carregadet i alhora gens pesat. S'hi va posar molt bé.



- Cannolo. De traca i mocador per arrodonir l'àpat. És d'aquells dolços que per a mi no tenen competència: si n'hi ha, me'l demano.



Per beure, un blanc Soave Santipietre i un Pinot Grigio di Lenardo, que van acompanyar força bé.



Per cert, bon servei de pa.



Tot plegat, per tan sols uns més que raonables 17.90 euros per cap. N'hi ha com per tornar-hi i seguir tastant més pizzes i més pastes. Tanmateix, això no podrà ser fins d'aquí a unes setmanes, quan hagin acabat les obres que es veu que estan realitzant. Espero que mantinguin en essència la forma i aparença de mercat que els distingia en origen.



Salut!

(Data de l'àpat: 29 d'abril de 2016)

(Nota: el restaurant fa poc que ha fet reformes i podria haver canviat la carta i els menús)

2 comentaris:

  1. La de vegades que he passat pel davant!!! Ara sí qui hi entraré algún dia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Val la pena Cristina, bé de preu, de qualitat i de quantitat, com a mínim abans d'aquesta nova etapa. Ja diràs si hi vas, salut!

      Elimina