diumenge, 30 de juny de 2019

Crep de sobrassada i formatge

Hi ha plats que els identifico molt amb els sopars d'entre setmana, amb la premissa que siguin fàcils, ràpids i generalment més (o menys) lleugers. En aquest cas, unes creps, la massa de les quals podem tenir prèviament preparada o, fins i tot, la crep ja cuita i congelada, també és bon negoci.



Ingredients:

- 3 ous
- 250g farina
- 500ml llet
- Mantega
- Farcit: el que vulguem. Avui: sobrassada, formatge, mel

Elaboració:

És tan senzill com en un bol posar tots els ingredients, començant pels ous, que batrem. Hi afegim la llet. Finalment, la farina passada pel sedàs prèviament, i batrem amb les barilles manuals fins que no quedi cap grumoll. 

Reservem en nevera uns minuts, si pot ser, durant uns 30 minuts.

Només ens resta coure-ho en crepera untada amb una mica de farina.

Abans de tancar-la, la farcim, en aquest cas de sobrassada i formatge, amb un raig de mel.

I a gaudir, per sopar, ideal!



Salut!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada