dimarts, 8 de desembre del 2015

Restaurant Chilam Balam (Sagrada Família, Eixample, Barcelona)

Bon sopar el que vam fer en aquest mexicà a tocar de l'Avinguda Gaudí. Era un menú de la promoció offerum, que ens va sortir a 10 euros per cap, regalat.

La sala, amb mobiliari molt senzill, decoració cridanera. Televisor engegat amb música massa forta de volum pel meu gust. Servei, això sí, força bo de principi a fi, ràpid, eficient, amable.Vam sopar tres entrants a compartir, i un plat i unes postres cadascú:

- Nachos amb guacamole. Els totopos estaven excel·lents, ben cruixents, amb força formatge, frijoles i un bon guacamole per sobre, d'allò més addictiu. Ració molt generosa.- Quesadillas de formatge. Ben resoltes i agradables en boca. Força farcides.- Arròs amb mole. Més senzill però amb un interessant mole en què es notava bastant la presència del cacao.Com a plats principals, vam fer:

- Burrito de vedella. Potent, lleugerament picant, molt farcit. Ens va agrdar.- Fajitas de pollastre. Eren tires de pollastre saltejades amb pebrot i ceba. Gens picant, més suau, igualment bones.
Per postres, els dos vam fer el mateix:

- Pastís "tres leches". Sensacional, molt humit i dolç però no embafòs. Tot i així, em quedo amb el "tres leches" del restaurant peruà veí "El Señorío".Per beure, una canya i un refresc.

Tot això per només 10 euros... sí, regalat!

(Data del sopar: 7 d'agost de 2015)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada