divendres, 8 d’abril de 2016

Restaurant Roca Bar (Eixample, Barcelona)
El dinar aquí no va anar tan bé com esperàvem. Està dins de l'hotel Omm, que consta d'aquest Roca Bar, amb una oferta gastronòmica més informal, del Roca Moo, la proposta més formal i gastronòmica.L'espai era gran, elegant, amb iluminació adequada pel nostre gust, però potser una mica fred. 
El servei, també bo.

La carta no és pas gaire extensa i, a més a més, ens van dir que uns quants plats no estaven disponibles per a aquell dia. Per sort, no era cap dels que teníem pensat demanar. Allà, com que el més característic era el Rocadillo, no en volíem sortir sense tastar-lo. La resta, diguem-ne que era per completar l'àpat.

- Patates xips gentilesa de la casa. Sense cap mena de gràcia o atractiu.- Timbal de poma i foie. Una miniatura que ens va deixar totalment indiferents.- Rocaburguer de bou amb formatge al plat. Va ser prou bona, cuita tal com vam demanar, però justa de mida atenent al seu preu.- Rocadillo d'anguila. Estava força bo però en quatre queixalades ja havia desaparegut del plat.
- Arròs de perdiu. Per al nostre gust, massa intensitat de gust del brou reduït a la màxima expressió. Novament, la ració, bastant ridícula.No vam voler pas demanar postres tot i que no vam marxar precisament tips.

És un dels restaurants que, malauradament, pitjor regust ens va deixar l'any passat, contra tot pronòstic.Salut!

(Data de l'àpat: diumenge, 15 de novembre de 2015)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada