El dia que vam pujar cap al Ripollès i Osona per visitar diferents formatgeries o explotacions ramaderes en ocasió del Benvinguts a Pagès, vam decidir fer parada i fonda en aquest restaurant torellonenc. Tot i haver viscut uns quants anys a no gaire km. de distància, no el coneixíem. I ara, hem vist que ha estat una bona troballa, a tenir molt en compte sempre que pugem per la zona.
És un restaurant molt tradicional, decorat més aviat rústicament, prou còmode, i vam estar especialment ben atesos per en Miquel, qui pilota la sala i no sé si també la cuina.
Tot i oferir un menú força variat que feia molt bona pinta per 13 euros, vam optar per demanar a la carta, el següent:
- Canelons de pastor amb bolets i formatge. Estaven servits en cassola de fang, al més pur estil tradicional, ben gratinats per sobre, i amb un farcit ben generós amb prou presència del bolet. Molt bons!
- Canelons de col farcits de carn d'olla. Com es pot veure, un altre plat que respira classicisme i cuina casolana. Més lleugers que els anteriors, també estaven força bé. En cap dels dos casos la beixamel inunda precisament el plat. Són de molt ben pair.
- Estofat de poltre de muntanya amb ceps. De traca i mocador! Quina carn més tendre i quina potència de gust... La salsa, per anar-hi sucant pa.
- Cassola de xai a l'estil de muntanya. Vam rematar aquell dinar contundent, molt carnívor, amb aquest altre guisadet que també ens va convèncer, i de quina manera!
Ja no teníem gana per a més i vam marxar molt panxaconents, petant la xerrada amb en Miquel, i emplaçant-nos a tornar quan tornéssim a pujar cap a la Catalunya central. La veritat és que vam gaudir bastant i ens vam trobar força a gust.
Tot plegat ens va sortir per uns econòmics 16 euros, tenint en compte la promoció Restopolitan.
Tot plegat ens va sortir per uns econòmics 16 euros, tenint en compte la promoció Restopolitan.
Salut!
(Data de l'àpat: dissabte, 18 de juny de 2016)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada