dimecres, 17 d’octubre del 2018

Hostal Restaurante Remigio (Tudela, Navarra) (#escapadarioja)

Tornant un dilluns de La Rioja, un cop visitat El Mozo Wines (aquí, el post), vam voler fer parada i fonda a un restaurant que teníem ganes de tastar, especialment el seu menú setmanal, que apuntava molt bona relació qualitat-preu. I la vam encertar, i de quina manera!


La sala comfotable; el servei atent i eficient; la cuina, amb un molt bon producte tractat tan bé com es mereix.





Detalls de la carta, per a futures visites:




Anem al menú:


D'entrada, per obrir boca, una mica de xistorra gentilesa de la casa. Feia la tira que no en menjava, la vaig trobar boníssima!


- Milfulls d'espinacs, pinyons i panses. Tant el milfulls com el farcit i la salsa que acompanyava estava de primera. Gustós i alhora gens pesat, més aviat lleuger.


- Pèsols amb pernil. De traca i mocador, amb tota la senzillesa del món, amb una melositat que calia menjar-se'ls amb cullera. Rebons!


- Nero en salsa. També feia la tira que no en menjava. Em va entusiasmar com de bo estava. Cuinat al punt, amb una salsa diria que a base de mantega però molt subitl, cremosa, excel·lent.

- Lluç estil Orio. De nou, producte de primera, cuinat també de primera.



I per postres...

- Flam d'ou. Tal qual, molt bo.


- Figues farcides de formatge al brandy. Aquestes postres, per elles mateixes, ja justificaven la visita al restaurant. Sensacionals. Diria que és de les millors postres a base de figues que he menjat mai.




Per beure, molt bon vi de la casa: vi blanc Ochoa Calendas 2016, cupatge de Chardonnay, Viura i Moscatell de gra menut, de la D.O. Navarra. Va resultar un vi molt rodó i versàtil per acompanyar cadascun dels plats que van desfilar a la taula. Ens va deixar amb les ganes de seguir coneixent els vins d'aquest celler navarrès.



Tot plegat, per tan sols 34 euros, a 17 per cap. Més que recomanable, obligat fer-hi parada i fonda!



Salut! 


1 comentari: