No pot ser més fàcil: una llesca de pa amb molla que tingui bona capacitat d'absorció (en el meu cas, del Forn de pa Cortada). A sobre: una capa d'escalivada. Per sobre, una mica de bonítol en conserva casolana (aquí, la recepta) i, per rematar, ou a baixa temperatura (65º 30 minuts) (aquí, la recepta).
Emplatem la llesca perquè ens entretindrem a trencar l'ou, que tot ho impregnarà i ens donarà molta cremositat al conjunt. La molla del pa n'absorbirà bona part de l'ou.
La mossegada del conjunt és molt bona.
Acompanyem amb el rosat Costieres de Nimes rosé 2016, un vi fresc, aromes de fruita vermella, amb algun toc làctic i golós en boca. Sense més pretensions però compleix.
Salut!
MMmm....quin bon sopar! Mare meva!
ResponEliminaPetonets,
Olga
És d'aquells per gaudir sucant i sucant, i sucant... com si no hi hagués demà ;)
EliminaGràcies, Olga, i salut!
Una torrada amb una combinació molt bona de sabors, m'encanta.
ResponEliminaPetons
Rosa, https://paprikaenlacocina.blogspot.com.
Gràcies pel comentari i benvinguda per aquí. Salut!
Elimina