dimarts, 25 d’octubre del 2016

Restaurant cerveseria Napar Bcn (Eixample, Barcelona)

Encara no déu fer ni un any que va obrir aquesta nova cerveseria a Barcelona, a Diputació amb Aribau, just al darrera de la Universitat de Barcelona (la central). 



És un espai bastant gran que ells mateixos anomenen Brew Pub. Té 12 tiradors de cervesa, on sobretot tenen pes destacat les que ells mateixos elaboren com a Naparbier, en les instal·lacions que tenen a Catalunya (són originals, però, de Noain, a Navarra).

I bé, teníem ganes tant de tastar alguna de les seves cerveses com sobretot de conèixer la proposta gastronòmica, que està a càrrec del xef Miquel Aldana (el del Tresmacarrons). 

La sala està força bé, còmodes, i amb molt bona il·luminació. El més destacable són els motius cervesers, amb els corresponents tancs com a element més vistós i cridaner.



Ofereixen tant menjar a la carta com un menú setmanal a 19'50 euros, tot inclòs, que és pel qual ens vam decantar. Els plats de la carta, complementats també per una llista de suggeriments, es mouen entre els 14 i els 22 euros. Les propostes de cuina "fusió" són bastant nombroses i suggerents.





Nosaltres vam menjar el següent:

- Crema de pastanaga i gingebre amb coco i vieira. Emplatat primer sense la crema, que serveix el cambrer des d'una petita gerra un cop a taula, davant del comensal. La veritat és el que plat és molt atractiu a la vista i després en boca manté força bé el nivell. La crema és ben fina i gustosa. 



- Ous trencats amb gambes i botifarra negra. De nou, un emplatat que promet i a continuació un tast que acaba corresponent. Interessant les gambes en forma de tel que cobreix l'interior d'ou i botifarra. Molt agradable.



- Arròs melós de carxofes i tripa de bacallà. Genial en tots els sentits: ració generosa, molt gustós, ben integrats els ingredients... Per no deixar-ne cal granet al plat.



- Cua de bou sense feina amb patata a la vainilla. Aquest plat, en canvi, a mi no em va agradar tant com els precedents perquè la carn tenia una textura més compacte del que m'esperava. En qualsevol cas, de nou, molt bon emplatat, ració suficient i molt bé de gust.




- Torrija de canyella amb gelat de praliné i torrefactes. Estava foça bo, especialment el gelat, finíssim.



- Degustació de gelats artesans. En tenen 4 o 5 i la degustació vol dir que en pots escollir un parell. Jo vaig triar el de mores i el de pebre. Em van semblar senzillament extraordinaris, de traca i mocador, genials per posar el punt i final a un àpat rodó.



El menú, per beure, inclou una de les 5 cerveses Naparbier: vam escollir la Weizen i la Zwickel. No estic gens acostumat a acompanyar els àpats amb cervesa (en bec entre hores) però la veritat és que van encaixar bastant bé amb el conjunt del dinar perquè tenen una intensitat controlada, una d'elles era bastant perfumada, i la veritat és que ens van agradar prou. També inclouen aigua i pa, que és bo.




Per tant, un menú de migdia que ue se'n va una mica de la mitjana però que al meu parer compleix.


Salut!

(Data de l'àpat: 15 d'abril de 2016)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada