dimecres, 13 de juny del 2018

Restaurant L'Arravaló (II) (Blancafort, Conca de Barberà, Tarragona)

Desprès de la primera visita al Restaurant L'Arravaló (aquí, el post), vam pensar que hi hauria d'haver una segona, i així va ser. De fet, ara mateix crec que hi haurà una tercera, ben aviat, perquè resulta que hem arribat al punt en què ja identifiquem la Festa del Trepat, que es farà aquest proper cap de setmana a Barberà de la Conca, amb àpat a Blancafort on fer un bon coixí ben bo.

Doncs sí, hi vam tornar novament, i hi vam tornar a dinar força bé. Aquell cop, el següent:


- Patata Arravaló. A l'estil d'unes braves però amb una base de patata al caliu i una salsa que no és la típica brava, és diferent, de regust de més sofregit casolà. Molt bona.


- Trinxat marimuntanya de bròquil, cansalada i anxoves. Així de clar i senzill, la veritat és que sobta trobar-hi unes anxoves en el trinxat però va resultar una idea interessant.


- Terrina de peus de porc al romesco. Per a mi, aquest i el següent, van ser els dos plats que més em van agradar, però en especial diria que aquest. Una terrina molt ben feta, cruixent per dins, i tot el melosa que s'espera per dins, amb la gelatinositat dels peus, fantàstica.



- Costella confitada de poltre de Cal Fum. Excel·lent, ens va encantar tant pel producte com per la cocció, que va deixar la carn ben estovada i sobretot molt bona.


Per beure, com l'alra vegada, vam voler seguir coneixent més referències de Gerida Viticultors, com l'altra vegada i com vam fer també al "Concarim Barcelona" (aquí, l'enllaç al post) En aquesta ocasió, Els Encantats, un Ull de Llebre de vinyes velles vinificades en maceració carbònica. Un vi fresc, que expressa força el caràcter fruitós del raïm. Ens va agradar però va arribar massa fred a taula per al nostre gust.



Finalment, per postres, una orelleta, típica de la comarca.


Tot plegat, vam sortir per uns raonables 36 euros, a 18 per cap.



Amb ganes d'un Arravaló, tercera part.

Salut!

(Data de l'àpat: 25 de març de 2017)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada