dimecres, 14 de novembre del 2018

Restaurant Colella (Eixample, Barcelona)

No fa gaire va obrir el Restaurant Colella, que vam descobrir casualment un dia mentre anàvem a comprar pa al Forn Baluard, ja que estan gairebé porta amb porta.




Es tracta d'un nou projecte de Roberto Colella, el xef italià que ja havia començat a conquerir els paladars barcelonins des del Restaurant Meneghina.

Coella es defineix com a cuina que va més enllà d'Itàlia, és mediterrània. La carta és curta però hi ha suficient propostes suggerents per triar. De fet, vam tenir problemes per decidir què demanar i vam acabar fent mig i mig de quatre plats, cosa que el personal de sala ens va facilitar molt gentilment. Espai, per cert, petit i recollit on s'hi està bé i amb cuina vista, característica que també m'agrada.




Anem amb els plats que van desfilar a la taula:

- Cous Cous alla trapanese. Un cous cous no només bullit sinó després saltejat, cosa que li fa pujar el gust i alhora aporta textura més cruixent i ferma. Anava acompanyat de musclos, calamars i lluç cuits en el seu punt òptim, deliciosos.



- Bikini de patata confit farcit de panxeta ibèrica amb melmelada d'all rostit escalivat. És un plat imprescindible, de traca i mocador. Un joc de textures interessantíssimes. Visualment, també molt atractiu.


- Farfalle de salmó i coco. Realment, una combinació guanyardora, molt delicada. L'únic que vaig trobar a faltar és una mica més de cocció de la pasta, que per al meu gust estava massa al dente.


- Gnocchi de patates amb suquet de gambes i ceps. Quina manera de gaudir, és una exquisidesa. El suquet és sensacional i els gnochhi molt ben fets.




Ja no teníem gana però, com que tot plegat havia anat tan bé, no ens volíem quedar sense postres, i en vam demanar un per compartir.

- Xocolata quina passió III. Sota aquest nom, s'amaga un brownie de xocolata amb ametlles, sobre salsa cremosa de xocolata i gelat de vainilla. Una molt bona manera de rematar l'àpat.



I fins aquí un dinar que ens ha convençut d'allò més, sobretot tenint en compte el compte final de 36 euros, a tot just 18 per barba: regalat (gràcies a una promoció), amb una aigua i dues cerveses.



Un lloc per tenir en compte, on tornarem per seguir tastant plats que ens falten per tastar.

Salut!

(Data del dinar: dissabte, 11 d'agost de 2018)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada