dijous, 6 de desembre del 2018

Pastisset dacquoise de mousse de xocolata i mores

Com que quan fem el pastís dacquoise és molt probable que ens sobri massa així com mousse de xocolata (aquí, la recepta de dacquoise d'ametlles al cafè amb mousse de xocolata), en podem preparar pastissets individuals, fins i tot afegint algun altre ingredient qui hi pugui anar bé: en aquest cas, unes mores tot just fetes melmelada, sense afegir gaire més sucre, juntament amb la mateixa mousse de xocolata de la recepta de la dacquoise anterior.


Senzillament ens restarà muntar el pastisset, retallat un disc de massa dacquoise, que farcirem d'una capa de mousse de xocolata. Un cop deixada refredar en nevera uns minuts, hi posem per sobre una capa de melmelada casolana de mores. I, per sobre, acabem amb una mica més de mousse de xocolata.






Vaig fer una variant d'aquest mateix pastisset, ampliant el nombre de capes i cobrint el pastís amb mousse de xocolata, però estèticament estava menys aconseguit que aquesta altra primera versió.







Està de vici, salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada