divendres, 21 de desembre de 2018

Pintxo de llesca de txistorra d'Arbizu, botifarra negra, porro i ou a baixa temperatura

Anem amb aquesta, més que recepta, idea de pintxo però de forquilla i ganivet. Per a mi és un sopar d'aquells de caprici, molt de divendres, per saludar el cap de setmana i començar-lo bé.


Agafarem una llesca d'un bon pa de molla generosa i, opcionalment, la torrarem. Si no la torrarem, el que guanyarem serà capacitat d'absorció de l'humitat que li caigui per sobre en forma de rovell d'ou ben cremós... També pot ser, per tant, bona idea si no el torrem. En aquest cas, jo sí el vaig torrar perquè volia trobar el cruixent a l'hora de la queixalada.



Per sobre, hi vaig posar una mica de botifarra negra i txistorra, uns daus de porro en conserva de Navarra.

I com a toc de gràcia, crec que irenunciable, un ou a baixa temperatura, que en el meu cas coc a 65º durant 30 minuts.

Una mica de sal per sobre, un raig d'oli també si es vol, i a gaudir de valent. Clavem una mica el ganivet i gaudim de l'espectacle. Començarà a regalimar el rovell. A continuació serem nosaltres els que ho farem, això és així!







Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada