dissabte, 19 de gener de 2019

Maki caneló d'alga wakame amb lluç, arròs negre i carxofes. Cava La Xarmada Heretat de Sangenís Brut Nature Reserva (La Xarmada, D.O. Cava)

Anem, més que amb una recepta, amb una idea d'aprofitament amb el que va sobrar de l'arròs negre amb lluç, carxofes i cloïsses (aquí, la recepta). 







Com que en va quedar una mica de tot, aprofitant que tenia també alga wakame, vaig improvisar una mena de maki o caneló. L'alga m'havia de donar l'estructura. La resta, seria el contingut de dins, amb protagonisme del lluç ja cuit a baixa temperatura. 




L'arrós, mínimament compactat per la part interna de l'alga, tallada a mida de la suprema de lluç, tant per la base com per la part de dalt, sense embolicar el peix.

Finalment, per sobre, a mode decoratiu però molt bo, trossos de carxofa, cuits també a baixa temperatura.



Maridem, igual que el plat original, amb el mateix Cava de La Xarmada, que tant ens havia agradat.






Per tant, un plat totalment de cuina d'aprofitament.

Salut!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada