dimecres, 30 de gener del 2019

Restaurant Miravall (Batea, Terra Alta, Tarragona) (III) #escapadaterraalta

Ja se sap que hi si ha #escapadaterraalta, hi ha àpat al Restaurant Miravall de Batea: no falla.

Efectivament, en sortir de la gran visita i tast al celler cooperatiu Sant Josep Vins (aquí, el post), vam agafar el cotxe i tant en Jaume Martí com nosaltres ens vam dirigir cap al Miravall, on tots teníem taula reservada.



Aquest cop, vam escollir tant el menú diari a 15 euros com el menú festiu de 25, ambdós amb tot inclòs.

I vam dinar el següent:

- Canelons de foie i pollastre gratinats amb beixamel. De traca!


- Enrenou de calamarsets amb fesols, pèsols, calçots i vel de cansalada ibèrica. Tan bo com sembla. Tot ben integrat dins d'aquesta mena de timbal o enrenou abraçat per la cansalada. Fantàstic.



- Bacallà, sobrassada i alliioli gratinat. Aquest plat ja el coneixíem. Vam caure en la temptació de demanar-lo novament. Aquest mar i muntanya de tanta potència ens encanta.



- Llobarro amb crema i xips de carxofes. Tan senzill i bàsic com "resultón".



- Mató amb gelat de mel de romer. Absolutament sensacional, amb menció especial per al gelat de mel!

- Tiramisú. Servit en tarro individual. Ben humit, cremós, boníssim també per acabar de rematar, de nou, un molt bon dinar al Miravall de Batea.



Per beure, aquest cop vam fer una Garnatxa Blanca del Celler Arrufí, que no ens va acabar de fer el pes pel fet que no li vam trobar el que esperàvem d'una Garnatxa blanca sinó que ens vam trobar, al nostre parer, amb un vi molt més expressiu, sorprenent, fins i tot en diria atípic. A mi no em encaixar com a monovarietal, per bé que això no vol dir que no fos bo. De fet, vam acabar l'ampolla, no en va quedar ni gota.


De nou, hem de destacar el bon servei de sala, a l'altura de la cuina. Sempre és un plaer anar al Miravall, t'hi acabes sentint com a casa.


Vam sortir, aquest cop, per 41 euros, poc més de 20 per cap: molt i molt bé!



Hi haurà quarta visita, n'estic segur...


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada