dissabte, 16 de desembre del 2017

Restaurant Tastet del Reng (Balaguer, La Noguera, Lleida)


Tastet del Reng és un altre de la cada cop més enorme llista de restaurants pendents. De nou, un cop tastat per primer cop, confirmem que fou bona idea situar-lo a la llista així com de situar-lo, des d'ara, en la llista de restaurants repetibles (cosa que acabem de fer).



Veníem de la fira del préssec Ribagorçana d'Alfarràs, on vam gaudir, a més a més del tast de préssecs, sensacionals, d'un tast del Celler La Gravera, del qual havíem tastat (al Tastasport de fa un parell d'anys a l'Hostal Sport de Falset) el seu Honra Mólta Honra i que tant ens va agradar. 

És a dir, que ja veníem contets i només calia acabar de reblar el clau a l'hora de dinar a Balaguer, on teníem ja taula reservada al Tastet del Reng.

És un lloc que dóna la sensació de gran amplitud, és prou ample i alt, elegant, amb taules també espaioses i ben separades les unes de les altres. De moment, tot plegat ja prometia. És allò que entra pels ulls, dóna bones sensacions d'entrada que s'haurien d'anar confirmant a mesura que avancés l'àpat.



L'oferta gastronòmica és tant a la carta com de menú, que ofereixen setmanalment a 14'50 euros entre setmana i a 17'50 el dissabte, tot inclòs en els dos casos. Els diumenges, en canvi, tenen un menú diferent que canvien quinzenalment, i que val 24 euros, tot inclòs.

Actualment, el menú val 15 entre setmana i 18'5 el dissabte

Nosaltres hi vam anar en dissabte i vam optar pel menú, que és prou complet i ens van seduir bastant els plats, que encaixaven amb el que teníem ganes de menjar. Ho vam compartir tot:

- Amanida de formatge de cabra amb fruits secs i codonyat. Força bona, fresca i completa, sense escatimar la ració de formatge ni de fruita seca. Anava bé per obrir el dinar.



- Faves a la catalana. Excel·lent aquest pla de cullera tradicional, amb suficient presència (que no falti!) del "compango". Llegums cuites al punt.



- Nero amb allioli gratinat. Exquisit! Cuina de producte, ben treballat. No és, ni més, ni menys que això. Bravo!



- Marimuntanya de peus de porc amb gambes i cargols. Tinc molta tirada als marimuntanya i quan me'l trobo, difícilment el deixo de demanar. Aquests peus de porc estaven de llagrimeta!


Per postres...

- Copa Tastet. Un iogurt cremós amb coulís de préssec (si no recordo malament?), fresc, molt bo, i lleugeret per rebaixar la consistència dels peus d'abans.



- Crep amb melmelada de préssec i crema de xocolata blanca. Una mossegada deliciosa



Per beure, serveixen una ampolla sencera, en aquest cas El Vers blanc, de Vins Padró, a base de Macabeu, Xarel·lo i Muscat, D.O: Catalunya. Estava bé, senzill, més aviat afruitat i de bona acidesa.


Tot plegat, per 18 euros per cap, molt ben pagats.


Bé, un altre restaurant a Ponent, a les terres de Lleida, a tenir força en compte tant entre setmana com el cap de setmana. Hi tornarem!

Salut!

(Data: dissabte, 8 d'octubre de 2016)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada