Tastet del Reng és un altre de la cada cop més enorme llista de restaurants pendents. De nou, un cop tastat per primer cop, confirmem que fou bona idea situar-lo a la llista així com de situar-lo, des d'ara, en la llista de restaurants repetibles (cosa que acabem de fer).
Veníem de la fira del préssec Ribagorçana d'Alfarràs, on vam gaudir, a més a més del tast de préssecs, sensacionals, d'un tast del Celler La Gravera, del qual havíem tastat (al Tastasport de fa un parell d'anys a l'Hostal Sport de Falset) el seu Honra Mólta Honra i que tant ens va agradar.
És a dir, que ja veníem contets i només calia acabar de reblar el clau a l'hora de dinar a Balaguer, on teníem ja taula reservada al Tastet del Reng.
És un lloc que dóna la sensació de gran amplitud, és prou ample i alt, elegant, amb taules també espaioses i ben separades les unes de les altres. De moment, tot plegat ja prometia. És allò que entra pels ulls, dóna bones sensacions d'entrada que s'haurien d'anar confirmant a mesura que avancés l'àpat.
L'oferta gastronòmica és tant a la carta com de menú, que ofereixen setmanalment a 14'50 euros entre setmana i a 17'50 el dissabte, tot inclòs en els dos casos. Els diumenges, en canvi, tenen un menú diferent que canvien quinzenalment, i que val 24 euros, tot inclòs.
Actualment, el menú val 15 entre setmana i 18'5 el dissabte |
Nosaltres hi vam anar en dissabte i vam optar pel menú, que és prou complet i ens van seduir bastant els plats, que encaixaven amb el que teníem ganes de menjar. Ho vam compartir tot:
- Amanida de formatge de cabra amb fruits secs i codonyat. Força bona, fresca i completa, sense escatimar la ració de formatge ni de fruita seca. Anava bé per obrir el dinar.
- Faves a la catalana. Excel·lent aquest pla de cullera tradicional, amb suficient presència (que no falti!) del "compango". Llegums cuites al punt.
- Nero amb allioli gratinat. Exquisit! Cuina de producte, ben treballat. No és, ni més, ni menys que això. Bravo!
- Marimuntanya de peus de porc amb gambes i cargols. Tinc molta tirada als marimuntanya i quan me'l trobo, difícilment el deixo de demanar. Aquests peus de porc estaven de llagrimeta!
Per postres...
- Copa Tastet. Un iogurt cremós amb coulís de préssec (si no recordo malament?), fresc, molt bo, i lleugeret per rebaixar la consistència dels peus d'abans.
- Crep amb melmelada de préssec i crema de xocolata blanca. Una mossegada deliciosa
Per beure, serveixen una ampolla sencera, en aquest cas El Vers blanc, de Vins Padró, a base de Macabeu, Xarel·lo i Muscat, D.O: Catalunya. Estava bé, senzill, més aviat afruitat i de bona acidesa.
Tot plegat, per 18 euros per cap, molt ben pagats.
Bé, un altre restaurant a Ponent, a les terres de Lleida, a tenir força en compte tant entre setmana com el cap de setmana. Hi tornarem!
Salut!
(Data: dissabte, 8 d'octubre de 2016)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada