diumenge, 31 de desembre del 2017

Resum del meu 2017 enogastronòmic i quart aniversari del blog Cuino Ergo Sum

La primera paraula que em ve al cap pensant en com ha anat el 2017 en termes gastronòmics és "Intensitat". I no només perquè hagin sortit a la llum més posts que d'altres anys, que també, sinó sobretot perquè les experiències que hi ha hagut la darrera del que està escrit i del que no ho està, s'han multiplicat tant en quantitat com en qualitat i profunditat. Això darrer, la profunditat, el fet d'anar més al detall i al fons de la qüestió, el fet d'haver après, és el que més destacaria d'aquests darrers 12 mesos.

A continuació, penjaré un resum fotogràfic ordenat cronològicament, destacant els principals episodis de l'any que ja s'esgota. Imatges al darrera de cadascuna de les quals s'amaguen moments, migdies, o caps de setmana plens de significat tant personal com compartit. 

Sobretot, el que vodria destacar en aquest record, és la gent que ens hem trobat i ens ha acompanyat per aquest recorregut gastronòmic al llarg de l'any, des de vinyaters com a forners, passant per ramaders, pagesos, formatgers... A tots ells, gràcies!

Reportatge fotogràfic:

































































































L'any 2018 esperem que hi hagi moltes més experiències.

Gràcies a tots per acompanyar-nos, als que sortiu a les fotos, i als que no.

Salut!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada