Som-hi amb una nova proposta de cuina fresca d'estiu: un salmó al qui li potenciarem el gust gràcies a un maridat tan senzill com bo.
Ingredients:
- 80g de salmó cru
- 1 c.p. mostassa antiga (o mostassa japonesa)
- Cibulet picat
- 2 c.p. oli d'oliva verge extra
- Berro o creixens
- 100g tomàquet
- Salsa de soja
Elaboració:
És molt senzill. Tallem el salmó en macedònia, a daus, net d'espines i sense pell. Reservem en nevera.
En un bol, barregem la soja amb la mostassa, hi afegim el salmó i barregem bé. Reservem de nou en nevera per marinar durant una hora almenys.
Retirem de la nevera i afegim les fulles verdes (berro, creixens, ruca, alfàbrega...) emulsionant amb oli d'oliva, cibulet i el tomàquet concassé (pelat, sense llavors i tallat a daus menuts) a mode de tartar.
Emplatem i presentem amb volum.
Salut!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada