Ingredients:
Per a la crema anglesa:
- 3 rovells d'ou
- 70g sucre- 250ml llet sencera
- Vainilla
Per a les illes:
- 3 clares
- 50g sucre
- 500ml aigua
- 250ml llet
Per acabar:
- Caramel
- Ametlla granet
Elaboració:
Per fer la crema anglesa, posem en un cassó la llet amb els rovells, el sucre i la vanilla (al natura, seca, sucre vainillat...?), remenem constantment i al foc baix mantenim cocció fins al punt de napat o 83º. Retirem del foc i deixem refredar.
Per a les illes flotants, muntem les clares amb el sucre, a punt de neu.
Posem la barreja d'aigua i llet al foc amb vainilla (o extracte, o sucre vainillat...?). Sense que bulli, introduïm quenelles de les clares, fetes amb dues culleres soperes. Deixem un parell de minuts per cada banda i retirem sobre paper per assecar l'excés d'humitat.
A banda, hem de fer caramel a sec.
I ja ho tindrem tot preparat per a l'emplatat.
Plat soper, clares, crema anglesa a la vainilla... i a gaudir.
La prova de flotabilitat...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada