dissabte, 25 de gener del 2020

Bisbalenc de crema

Quantes vegades no us ha passat allò de fer una recepta de cuina o en aquest cas de pastisseria, i et sobra tant massa com farcit?



Avui, proposo què fer-ne, tant de la pasta de full com de la crema (base per fer la frangipane) de la galette des rois (aquí, la recepta).

Doncs molt fàcil: un bisbalenc de crema, en un moment.

Necessitem:
- pasta de full
- crema pastissera
- ametlla granet
- sucre
- sucre llustre

Elaboració:

Estenem la pasta de full que tinguem, al llarg, fent una mena de rectangle.



Posem crema al mig, al llarg.


Dobleguem d'un costat i de l'altre, en forma de llibre.



Estenem ametlla granet per sobre, una mica de sucre i també podríem haver optat per pintar amb una mica de rovell rebaixat amb un xic de llet.


Enfornem a 180º fins que tingui un bon color.

Deixem refredar una mica i ja podem servir, amb una mica de sucre llustre per sobre.




Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada