Quantes vegades no us ha passat allò de fer una recepta de cuina o en aquest cas de pastisseria, i et sobra tant massa com farcit?
Avui, proposo què fer-ne, tant de la pasta de full com de la crema (base per fer la frangipane) de la galette des rois (aquí, la recepta).
Doncs molt fàcil: un bisbalenc de crema, en un moment.
Necessitem:
- pasta de full
- crema pastissera
- ametlla granet
- sucre
- sucre llustre
Elaboració:
Estenem la pasta de full que tinguem, al llarg, fent una mena de rectangle.
Posem crema al mig, al llarg.
Dobleguem d'un costat i de l'altre, en forma de llibre.
Estenem ametlla granet per sobre, una mica de sucre i també podríem haver optat per pintar amb una mica de rovell rebaixat amb un xic de llet.
Enfornem a 180º fins que tingui un bon color.
Deixem refredar una mica i ja podem servir, amb una mica de sucre llustre per sobre.
Salut!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada