dissabte, 1 de setembre del 2018

Pintxo de seitons amb tomàquet Monte Rosa i pebrots del padró

Proposta en format de pintxo o de tapa que amb combina tres productes que són força bons per ells mateixos però que, junts en un mateix plat, encara guanyen més.



Segurament, el més desconegut és aquesta varietat de tomàquet Monte Rosa, un híbrid del pera del Maresme i una altra varietat italiana, el Costoluto Genovese. Dóna com a resultat un tomàquet estèticament atractiu que, quan madura, exhibeix un vermell intens, és ple, molt aromàtic i saborós.

En format pintxo, posem una llesca de pa torrat al plat. A sobre, una rodanxa de tomàquet monterosa. Per sobre, un pebrot del padró acabat de fregir i rematem coronant amb el seitó fregit prèviament lleugerament enfarinat amb farina de blat de moro.


En format tapa, el mateix muntatge, amb més o menys protagonisme del tomàquet (gairebé a mode d'amanida), o dels altres ingredients.


Ideal per a l'estiu, que és quan tenim tots aquests productes de temporada i és quan més bé passen.


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada