Anem amb uns fresquíssims i senzillíssims calamarsons amb ceba, uns txipis, que en dirien a Euskadi, i que mariden molt, però que molt bé, de fet, amb el darrer culet que ens quedava del Txakoli ecològic Urkizahar, després d'haver-li fotut canya amb l'arròs de galeres i calamarsons.
Ingredients:
- Calamarsons ben frescos
- 3 cebes
- Raig vi blanc
- Sal
- Oli
Elaboració:
Coem la ceba a juliana lentament, que vagi suant... fins que canviï progressivament de color fins al fosc.
Integrem, a foc fort, els calamarsons, ben frescos i nets. Que agafin color. Abaixem el foc i ruixem una mica de vi blanc, que aixecarà aromes i que servirà com a humitat perquè ens pocs minuts (no ens passem pas de cocció!) s'acabin de coure.
Ja podem anar emplatant aquesta delícia que tot el que té de senzill, ho té de bo.
Salut, Osasuna!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada