Tot i que no estava previst, suposo que perquè em va venir al cap el biquini d'ossobuco (aquí, la recepta), amb les galtes que vaig cuinar l'altre dia vaig acabar-ne fent un sandvitx: de traca!
Ingredients:
- 4 galtes (amb l'os)
- 2 pastanagues
- 1/2 porro
- 4 grans d'all
- 3 cebes petites
- 40ml vi negre
- Raig d'oli d'oliva verge extra
-1 fulla llorer
- Sal
- Pebre
- Brou/Aigua
- Formatge gouda
- Salsa brava
Elaboració:
A la cassola amb una mica d'oli, daurem les galtes salpebrades. Un cop enrossides, les en retirem. Reservem.
Al mateix oli, hi afegim les verdures mal tallades (bresa) amb la fulla de llorer. Deixem que agafin color i que coguin.
Un cop cuites, retornem les galtes a la cassola i acabem mullant amb el vi juntament amb un parell o tres cullerots de brou, que no cobreixi. Deixem coure lentament aproximadament dues hores, fins que la carn sigui ben tendra.
Un cop cuit, passem pel túrmix la bresa per obtenir-ne la salsa, on les galtes s'hi acabaran de coure i d'integrar.
Quan encara estiguin en calent, ben tendres, desossem les galtes, les tallem a làmines fines i les esfilagarsem, i les reservem.
Untem el pa de motlle amb la salsa del mateix rostit i una mica de salsa brava que corria per allà (aprofitament), cobrim amb la carn, i tapem amb un tall de Gouda.
Salut!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada