Aquests dies que havia fet una mica més de fresca, però tampoc teníem gaire temps per a la cuina, hem volgut fer una cassola ràpida de costelló que queda força bé.
L'hem acompanyada d'un dels dos monovarietals de Casa Primicia que encara teníem al celler de casa: el Mazuelo, 2014. En la línia dels altres, extraordinari.
Ingredients:
- 500g costelló de porc
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1 fulla llorer
- 1 branca romaní
- 1 branca farigola
- 2 tomàquets madurs
- Raig de vi ranci
- Raig de conyac
- 3 patates
- Raig d'aigua
- Oli
- Sal
- Pebre
Elaboració:
Marquem el costelló a la cassola amb una mica d'oli. Un cop daurat, hi afegim la ceba tallada a juliana, els alls, el tomàquet tallat a quarts i les herbes. Remenem.
Apugem el foc i tirem els alcohols. Deixem evaporar.
Hi posem les patates mal tallades, mullem gairebé a cobrir i deixem coure durant una hora almenys.
Tan senzill i ràpid de fer com bo.
Ja podem emplatar.
Acompanyem amb el Mazuelo 2014 de Casa Primicia. Tot i els seus sis anys, el monovarietal de Carinyena estava en un moment ideal, fresquíssim, molt golós i afinat. Té 10 mesos de criança en bota de roure americà. Estem enamorats els monovarietals de Casa Primicia! Aquí, el post de la visita.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada