dimarts, 12 de maig del 2020

Sandvitx pepet d'ossobuco amb Arzua Ulloa. Ca'Vernet 2014 (Bernavi, DO Terra Alta)

Si catalanitzem i obertament reinterpretem una mica el "pepito de ternera", podem posar el nom de pepet d'ossobuco a aquest sandvitx que he fet, fill de la cuina d'aprofitament. En aquest cas, havíem d'aprofitar carn i salsa del darrer ossobuco al vi negre que vam fer (aquí, la recepta).


I també havíem d'aprofitar el que ens quedava del Ca'Vernet, que l'hem trobat encara més bo, segurament per estar més airejat.


Res més fàcil que, per a dues racions, agafar 4 pans de motlle. Els untem amb salsa. Hi posem la carn. I, a sobre, el formatge, en aquest cas, per fondre bé, un Arzua Ulloa.


Posem en sandvitxera i esperem que es faci el miracle...


No ens descuidem de cordar-nos el pitet i de gaudir-ne amb una copa de Ca'Vernet al costat. 





Salut!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada