dimarts, 19 de maig del 2020

Amanida chèvre chaud. Vi Clos Montblanc 362 rosat (Clos Montblanc, DO Conca de Barberà)

Ara que comença la caloreta, les amanides sempre s'hi posen bé. Una de les que més m'agraden i que més acostumen a desfilar per casa, és la "salade chèvre chaud", l'element principal de la qual és el formatge de cabra servit entre tebi i calent sobre una llesca prima de pa, a més dels lardons (encenalls de cansalada).



També és un bon moment per als rosats. Li hem posat un Montblanc 362 del celler Clos Montblanc, de la DO Conca de Barberà. Aporta el que esperàvem: frescor i facilitat. Destacable relació satisfacció - preu.



Només cal, a banda evidentment d'una base verda, una bona vinagreta. Ja funciona la senzilla (vinagre i oli en proporció 1-4 aproximadament, a gustos colors) o si no amb una base de mostassa, segurament una de les més habituals que ens hem trobat a França. També hi va bé un grapadet de nous.


No pot fallar cap temporada de calor, i de moment ja n'ha caigut la primera.

Acompanyem amb una copeta o dues del rosat 362 de Clos Montblanc.


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada