Ja en duem unes quantes receptes, de guatlles, al blog, i segurament aquesta sigui de les més interessants en relació facilitat - resultat. Amb ben poc, n'obtenim una cassola força bona.
Per beure, posarem La Peluda 2015, un vi que ja coneixem i que ens agrada força de la Terra Alta, monovarietal d'un raïm que cada cop anem veient que es va treballant més, com la Garnatxa Peluda, amb matisos diferents a la cosina Garnatxa Negra, molt agradables en boca i amb força personalitat.
Ingredients:
- 4 guatlles
- 3 cebes
- Tomàquet concentrat
- Raig de vi blanc
- Herbes aromàtiques
- Oli
- Sal
- Pebre
- Canyella
- Patates
Elaboració:
Posem tots, sí, sí, tots els ingredients a l'hora a la paella al foc, i deixarem coure entre una hora i mitja i dues hores. Podem tapar, sobretot al principi. El cas és que mai no falti un mínim d'humitat.
Així de senzill. Segons com tallem de grans o petites les patates, podem optar per posar-les en el tram més aviat final de cocció.
És facilíssim i el resultat francament bo.
Acompanyem amb el nostre vi La Peluda, del celler terraltí Herència Altés. Encaixa de meravella amb la cassola.
Ja podem emplatar... Convindrà també tenir pa a mà.
Salut!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada