dijous, 7 de maig del 2020

Recuit de vaca amb maduixes estofades a la mel de farigola

Més que una recepta, és una idea perquè l'elaboració d'aquest plat de postres és ben bé mínima: les maduixes, que estofarem uns minutets en un caramel al qual afegirem un raig de mel, perquè flueixi una mica. Si es vol, es pot allargar una mica més amb un petit raig de nata (ens aniríem cap al toffee) o, opcionalment, una mica de mantega, a daus petits i en fred, per lligar una mica més la salsa, si la volguéssim.


El recuit té una textura inigualable, i un gust fi i làctic que és meravellós i que combina perfectament amb la dolçor i l'acidesa de la fruita vermella.




Per acabar de rematar el plat, posem per sobre unes ametlles laminades i uns bescuits succés mini, que ens aportaran textura cruixent.



Salut, a gaudir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada